Topp 10 slots från NetEnt

Det finns nog ingen spelutvecklare som lyckats med konststycket att leverera så många succéslots som jätten NetEnt. De är en riktig framgångsmaskin, och idag ger vi dig de 10 (i vårat tycke) bästa slotsen från NetEnt. 

Mega Fortune

Mega Fortune är troligen NetEnts mest populära slot genom tiderna. Detta är dock inte särskilt förvånande, då dess progressiva jackpott givit den en plats i Guinness Rekordbok för högsta utbetalda jackpottvinst på slots. 
Detta är ett spel fyllt av lyx och glamour, och alla symboler består av olika saker som anspelar på rikedom, så som exempelvis sedlar, champagne och juveler.
Sloten har en spelplan om 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Dess RTP ligger på 96% och volatiliteten är låg.

Starburst

Det går nog inte att skriva en lista om de mest populära slotsen från NetEnt utan att nämna Starburst. Detta är en oerhört älskad slot, som med sina juveler och färgglada stjärnor roat spelare världen över, ända sedan den lanserades i 2013.
Starburst har 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Dess volatilitet är låg och RTP:n ligger på 96.09%. Den maximala vinsten ligger på 500 000 mynt.

Mega Fortune Dreams

Detta är uppföljaren till den omåttligt populära Mega Fortune. Den lanserades redan 2014 och har samma glassiga luxuösa tema som sin föregångare. Även denna slot har en progressiv jackpott som brukar komma upp i oerhört höga summor. 

Mega Fortune Dreams har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Dess RTP ligger på 95.9% och volatiliteten ligger på medel.

Gonzo’s Quest

I Gonzo’s Quest hittar du prov på innovation och nytänk. Istället för hjul, spelar du här med kaskader, där symbolerna faller ned från toppen av spelplanen. Kaskadfunktionen bäddar även för att du kan vinna flera vinster på samma snurr, då de vinnande symbolerna då försvinner och ersätts av symbolerna som ligger ovanför. Detta ger nya kombinationer, som du – med lite flyt – kan fortsätta att kamma hem vinster på. 

Här finner du en spelplan med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. RTP ligger på 95.97% och volatiliteten är medel till hög. Den maximala vinsten du kan vinna är 187 500 mynt. 

Aliens

Du som någon gång har sett någon av Alien-filmerna, kommer här att möta en hel del bekanta figurer. Här spelar du tillsammans med de obehagliga Aliens som finns med i filmerna. Det är ett oerhört välgjort spel, med en grafik som inte lämnar något att önska. Det är dock ingenting för den lättskrämde.
Aliens har 5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer. Dess volatilitet ligger på medel och RTP:n ligger på 96.4%. Spelets maxvinst är 570 000 mynt. 

Golden Grimoire

I den spännande sloten Golden Grimoire möter du flera olika mystiska symboler – bland annat en hemlig bok, en gyllene döskalle och olika ädelstenar. Spelet för osökt tankarna till en hemlig orden, och är du ett fan av mysterier och symbolik, är detta ett spel för dig.
Sloten är uppbyggd av 5 hjul 4 rader och hela 40 vinstlinjer. Volatiliteten ligger på medel till hög och dess RTP ligger på 96.44%. Maximal vinst är 40 000 mynt.

Archangels: Salvation

Detta är ett av NetEnts nyare spel, där du spelar med kluster istället för traditionella vinstlinjer. På en spelplan täckt av symboler som anspelar på himlen och dödsriket, är det också en ängel från vardera rike som ger dig de största vinsterna. 

Detta spel har en spelplan med 6 hjul, 12 rader och hela 100 vinstlinjer. Dess RTP ligger på 96.08% och volatiliteten är medel. Som mest, kan du vinna 30 000 mynt. 

Fruit Spin

I denna helvilda fruktfrossa blir du upplivad bara av att se spelets härliga färger. Det gör inte saken sämre att du kan få chansen att spela på lyckohjul och att mynten fullkomligt exploderar över skärmen när du vinner.
Fruit spin har 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer. Dess RTP ligger på 96.84% och spelet har en medel till hög volatilitet. Slotens maximala vinst ligger på 120 000 mynt. 

Twin Spin Deluxe

Twin Spin Deluxe är en färgglad och upplyftande slot, med klassiska symboler som vi känner igen från den gamla tidens slots. Här spelar du med frukter, diamanter, sjuor och kortvalörer. Eftersom det har fler hjul och rader än de klassiska slots vi är vana vid, sticker den ut från mängden och gör spelandet riktigt intressant. 

Här hittar du 6 hjul, 5 rader och hela 243 vinstlinjer. Spelets RTP ligger på 96.61% och volatiliteten är medelhög. Som mest kan du vinna 100 000 mynt på Twin Spin Deluxe.

Blood Suckers 

De flesta som spelar på slots någorlunda ofta, har någon gång spelat på NetEnts klassiker Blood Suckers. Detta vampyrspel har blivit en av NetEnts mest populära spel – kanske beror det på det faktum att spelet delar ut vinster och bonusspel relativt ofta. 

Spelplanen består av 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Dess RTP ligger på hela 98% och volatiliteten är låg. Som mest kan du vinna 50 730 mynt.